A fogantatástól...
.

2012. július 8., vasárnap

9 hónap - Natasa most már több ideje van kint, mint bent volt...ééééés szereti

Továbbra is járunk Dévényeshez Natival, bal lábával még nem szeret "dolgozni", bár ennek ellenére kúszik-mászik, csak kis béndzsó. Hétfő óta "kutyázik", azaz maga alá rántja a lábait térdelésbe és úgy rugózik. Még mindig csak két foga van, azok viszont jól működnek.

Ebben a rohadt melegben napi 1liter vizet szerintem megiszik. Az evés mostanában nem megy - kinek megy? Édesem képes volt 1hónap alatt 10 dekát hízni... egy biztos, felesleges zsír nincs rajta. A lassú súlygyarapodása ellenére nem gebe, pont jó. Mégis jobban örülnék ha kissé ki lenne "párnázva".

Az orra sárga, karotin... ez van.

Szemei még mindig se nem kékek, se nem barnák, hanem a kettő együtt. Piros szemet eddig még nem kellett korrigálnom nála, hála a barna színnek :) Kíváncsi leszek, hogy mi mellett "dönt".


8hós és 2napos volt, mikor levágtam a hatalmas haját. Annyira zavaró volt neki is, és nekem is már a lobonc séró. Persze raktam el emlékbe tincseket. Személy szerint nem szeretem babáknál a csatokat, mert balesetveszélyesnek találom, legalábbis én nem tudom állandóan azt lesni, hogy mit csinál vele.
Ez volt előtte:
 Ez meg közvetlen utána:
BAZÁRIMAJOM
(vásárlás után)

Én kalapomban

Nővére cuccaival/ban
Bátyus sapijával
 
Utóirat:
Nem fér el 3 gyerekülés a kocsink hátsó ülésein egymás mellett bekötve gyerekkel stb! Kész agyroham!